västervik~

kom nyss hem efter en underbar dag/kväll i västervik. Har solat och badat i havet och det var hur härligt som helst!:) Åkte förbi lager 157 när vi åkte hem och fick med mig två träjor hem, enormt sköna. Nu är ju jätte trött och tänker snart gå och lägga mig för imorgon måste jag packa för klockan fem imorgon åker jag och mitt fotbollslag iväg på cup i skövde tills söndag, ska bli sjukt kul. Men hoppas verkligen på bra väder.
Kanske blir dåligt bloggning eftersom jag inte kommer ha tillgång till data men kanske bloggar från mobilen, men de är ju sånt som märks :)




två bilder från västervik


Sommar och sol

Sitter nere på jobbet nu, slutar om fyra timmar och då direkt bär det av till Västervik för sol och bad vid klipporna med mamma, Elvira och emma:)

så som ingen annan

helluu. Igår var jag äntligen och köpte min nya moobil, en iphone 4 :) jag är super nöjd kan jag lova! Vädret idag är super men självklart ska ju jag jobba heheheh -.- Men får väl hoppas solen är kvar vid sju när jag slutar då :)

tjenare mannen

ska strax åka ner till stan med Emma och ta oss en fika, nice! Vädret är helt underbart idag ju, mee like!

midsommar i några bilder




ja det var lite bilder iallafall =)

we♥it

260151_2004002972438_1014521663_32228162_6987588_n_large


awsoooome

kom precis hem från min stuga, har firat midsommar där med fina väner och släkten och det har varit awsome! o det måste verkligen göras om något liknande snart. Men nu är jag så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen för inatt satt vi ''ungdomar'' ;) (haha) uppe till fyra och sjöng o hade oss men de va trevligt. Men återkommer medbilder inom kort ;d


sova tidigt - upp tidigt

nu tänker jag gå och lägga mig. ska upp o jobba tidigt imorgon, börjar redan vid nio. När jag slutar vid två ska jag hem o packa sen vid halv fyra drar jag o monica till hultdfred. jappjapp antar att de är så min dag ser ut.
guuuuuudnatt


gläääääädje


work work

sitter nere o säljer mina små jordgubbisar nu, hihihi


what are words

har precis ätit lunch, ligger nu i soffan med datan och ska strax dra ner o jobba. Ska bli kul faktiskt. Fårse vad som händer mer idag om de ens händer något. Vädret är bättre än igår och det är gutt! Imorgon jobbar jag morgonpass o efter det drar jag o monica till hultsfred o stannar där tills onsdag. niiice


jag är högt över molnen


dålig bloggning

hellu, jag har inte bloggat sen skolavslutningen men det finns anledningar. Har haft fullt upp med att haft sjukt kul med mina fina vänner hih. Men idag suger vädret, har regnat i stort sätt hela dagen vilket suuuger. Verkligen inget sommarlovs väder. hmm' fårse om jag hittar på någoting idag. Men på tisdag börjar jag iallafall o jobba, sak bli kul faktiskt :) hiho

vi ska minnas denna dag, 15 juni 2011

idag slutade jag nian, vilket var kännslosammare än jag trott. Skulle vi ta allas tårar och samla dom skulle de bli flera liter! Jag skulle sjunga ''du är allt'' men efter första värsen gick det inte mer, jag tjöt som en barnunge uppe på scenen, men de är svårt att låta bli när jag idag har fått lämna min underbara klass och så många andra nior. åh vad jag kommer sakna er!  o mina klassföreståndare och arbetslag 9, aldirg haft bättre lärare eller kommit några lärare så nära. Ni är bäst. Lämnar vimarskolan med skratt och tårar men framförallt glädje. Glädje för att jag nu gått ut grundskolan och slutat nian men även glädje för att jag fått lära känna så många och många är vänner för livet och kommer alltid finnas kvar. MEN jag tänker minnas denna dag, som en av de bästa i mitt liv och alla nior.. fan så bra ni är!♥ o 9B, jag älskar oss!!


fight for this love.

Denna skoldag är var den sista för mig någonsin på vimarskolan, det känns sjukt gutt men ändå tråkigt. Jag kommer sakna så många, endel som man nästan aldrig mer kommer träffa igen. Morgondagen känns som om den kommer bli ganska jobbig.. puuh!
Men den här dagen spenderades iallafall tillsammans med alla nior en sista gång, vi kollade på allas filmer som vi gjort själva, va med klassen och tillslut avslutade vi dagen med taco-buffé i cafeterian med niorna. Satt med dom jag kommer sakna mest av alla Emma, Emma, Monica, Ellen, Elin och Kristin.. fan va kul vi haft!!!



avslutningsmiddag





niiice


hur kan man va så dum,

Klart det va för bra för att va sant.

we R who we R

varit med Emma hela dagen och fikat och lite. Åkte även ut till ingenstans och kollade på kattungar :> Nu sitter jag här och ska snart göra mig iordning till middagen med 9orna :)
puss

day N night

sitter här och väntar på att min film ska ladda klart så jag kan gå o lägga mig. Ska kolla ''dear John'' :) Imorgon är vi lediga och sen på kvällen är det avslutnings middag för alla nior, känns lite tråkigt för jag kommer sakna så sjukt många! buhu...

En kyss att bygga en dröm på

söndag idag och det är fint väder, woho! Gick upp tidigt idag för att gratta pappa som fyller år idag. Efter det gick jag o la mig igen och vakande igen nu hehe. Vid ett ska vi hela familjen upp till gnagardalen och kolla på Jakob som kör KM, trevligttrevligt :)
Vi är även lediga imorgon, NIIIIICE.


- Du är så yeye.

Kvällen hade tänkt spenderas i källängen med mina tjejer, men ösregnet förstörde denna plan, då vi vandrade hem. Mina fastrar och kusiner har varit här idag och firat pappa som fyller år imorgon, så vi åt grillat.. MHH! och jordgubbstårta med svenska jordgubbar, vilket är viktigt att tillägga ;) Men nu ska jag väl inte göra mkt mer idag tror jag :) puss.

*

Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del
Hade du någon innan
Vill du ha någon sen
Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men det är för tidigt än


student i linköping.

hellu, började morgonen med att monica kom occh hämta mig sen åkte vi upp till skolan och vid halv nio var det show. Hon, jag, jesper och simon var med och sjöng ''just a boy''. Tyckte alla va skit duktiga!! :)
Efter showen åkte jag och min familj direkt till Linköping för att min kusin tog studenten idag, GRATTIS! Man längtar verkligen tills de är ens egen tur :o Men tog även en sväng på stan och fick med mig en oversize tröja från MQ, en stickad tröja från bikbok och två linnen från bikbok :) jag är helnöjd med denna dag, jappjapp


# # #

kom nyss hem från skolan, hade en lektion o den va halv två? -.- sitter nu och väntar på att monica ska komma hit så vi kan göra någon god mat innan vi drar en sväng till stan, jag ska och klippa och färga håret och hon ska fixa något armband. Ikväll blir det även genrep inför showen som är imorgon och hoppas de blir lika kul som alltid :)

never felt like this before

blev match mot rosenfors förut, förlust såklart men va gör det? ingeeeeet :D just have some fun! vi är bäst ändå tjejer. Nu sitter jag här och njuuuuter av att det är sommarlov snart wihi.

puss

sommartider, hej hej!

fy satan så varmt de är alltså!! gansak chill dag i skolan idag, typ en lektion sen bara gå runt o va tills två typ. Efter skolan gick jag en sväng i värmen med Elsa, höll på o dö. Ikväll åker vi till rosenfors för o spela match, hoppas på vinst i denna värme.


min klass på spexet igår ;)

åh jag hoppas du förstår.

ligger i sängen, kan inte sova. Skoldagen var helt okej med spexfoto och allt vad den innehöll. Blev även fotbollsträning på kvällen. NU ligger jag här klar vaken, jag är trött så de beror inte på de. Jag tänker för mkt och borde sluta med de för allt går galett bra nu och jag hoppas de fortsätter såhär för jag mår så himla bra nu!


******

Boy you make me want to feel,
Things I've never felt before.

Jag är så sjukt lycklig.


mot nossen

väntar på Monica, o sen beger vi oss mot Nossen! (H)

jag är lycklig, lyckligast i världen igen.

jag är så jäkla lycklig kan jag ju börja med att säga. Allt gåt himla bra, och gårdagen ägde! och idag har jag stekt i nossen med emma och då menar jag verkligen STEKT för jag ser ut som en grillad kräfta.. haha. Var även och kollade på fotboll med monica, fintfint.


Ain't No Party Like A Storebro Party!

sitter just nu i soffan och är galet varm, har fixat mig nyss inför kvällen. Ska starx äta lite, sen vidare till ellen med bästa och senare drar vi till hultsfred på parkfesten, jappjapp. Btw så älskar jag vädret, awsome. Har brännt mig på ryggen på köpet. höhö


look like this tonight.


du var ballt utan B, nu är du kingen utan K

blev nossen en sväng idag med Emma, efter det gjortde jag inte så mkt. Vid sju hade jag fotbolss match i denna värme, slutade 3-0 till de andra laget tyvärr -.- Mamma kom till matchen och efter den när jag va klar cyjklade vi upp till korkahill. Nu sitter jag hemma med Elsa och kollar på wallander, kul fredag yeye.


bild från nossen


skönt med långhelg

tycker det är skönt att vi är lediga torsdag, fredag och måndag så att det blir en riktig långhelg! En till sak som är riktigt skönt är att vi spelade den stora matchen ''Vimar VS Al'' i innebandy idag och VIMAR vann, så sjukt gutt! o AL vart så ägda eftersom de satt o sjöng ''vimar suger'' hahahehehhoho.
Ikväll ska nog jag, emma, emma och monica dra till källängen och chilla. niice!


här är våra otroligt snygga skyltar som jag, elin och kristin gjorde :)
(kristins bild som jag snott från hennes fb, hih)