vad gör vi? nu kör vi!


peppar här hemma förfullt nu alltså, denna kväll kommer bli grym. Tjejerna anländer om 1 och en halv timma.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Dag 01 - om mig


Jag heter Josefine Eek och bor i vimmerby med mina föräldrar och mina 2 syskon och min hund. Jag har bott i vimmerby hela livet. Först bodde vi i en lägenhet sen i ett litet hus och sen flyttade vi hit där vi bor nu. På min fritid spelar jag Innebandy, fotboll och dansar. Just nu har det blivit mest innebandy för mig för känner inte riktigt att jag hinner med fotbollen och innebandy är så mycket roligare. Dansen börjar nu i Januari någon gång ska bli riktigt kul. Men jag måste se till att hinna med skolan också så får se hur mycket det blir av varje nu det kommande året.. på tal om skola så går jag i skolan på Vimarskolan. Jag går nionde året och jag kan inte säga att jag tycker skolan är jobbig på något sätt. 6an var jobbigaste året tycker jag, 7an gick endast snabbt och var väldigt slappt lika så 8an tycker jag. Nu i 9an  har det varit lite mer att göra och saker och ting bli svårare men det har ändå inte varit några problem, men terminen som kommer nu ska vi ha nationella proven och jajg är väldigt nervös inför dom.
Det  var lite om mig, är det något mer ni vill veta så är det bara att fråga (:


30 saker ni ska få svar på under 30 dagars tid (:

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Vad är kärlek för mig ?

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Denna dag

Dag 05 – Min första kärlek

Dag 06 – Min bästa vän

Dag 07 – Skolan

Dag 08 – Roligaste semestern

Dag 09 – Detta tror jag händer efter döden

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – Den värsta jag har upplevt

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Mina stora tre mål i livet

Dag 22 – Det här får mig arg

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Min favoritartist när jag var liten
Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina bästa minnen

Dag 30 – Mina tre största upplevelser i livet


and now.. shake it!


kom hem för ett tag sen har varit hos John, (: nu sitter jag här och vad vare jag sa igår? att det där med nyår förmodligen löser sig i sista stund och gissa om det har de? JAAA det har det, så hiimla pepp nu. Imorgon runt sex kommer Emma, Emma och Monica hit och så äter vi en nyårs middaag här sen runt åtta drar vi vidare till en fest och sen runt tio till en annan och vid tolv blir det torget och träffa folk och önska alla gott nytt år :> wihu


when the best part of me was always you


Har precis ätit mat och sitter nu här och väntar på bättre tider antar jag? lyssnar på musik och chillar typ. Tänkte klicka hem lite kläder hade jag tänkt fast blir väl att kika igenom lite först. Är riktigt sugen på en WESC tröja.. mhh så fint!



The Script gör min dag ♥


kom precis hem från Emma, Amanda har klippt mig och jag är nöööjd. Så skönt att få bort de slitna känner jag. Sitter just nu här och lyssnar på The Script och hur bra är dom inte, döööör lite ♥ 


wohooou tagga nyår!!! eller?



ligger i min säng just nu med mitt feta täcke och försöker planera nyår.. som just nu ser så jävla mööörkt ut -.- F-A-A-A-A-N! Är jätte sur nu för det känns som de kommer skita sig totalt alltså, en person i hela jävla vimmerby som har fest. Om jag kunde skulle jag köra iväg mina päron men jag har försökt och det gick inte. Så nu sitter jag o några andra o letar som tusan efter typ första bästa. Vad som helst går nu alltså, bara vi inte blir fest lösa : (
Men för oss brukar de ju lösa sig i sista minuten så får hoppas det gör de nu med.. hoppas hoppas hoppas!!!

Skulle även skriva att Robin hälsar från facebook och han är lika sur som jag.

jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen



inte haft tid för bloggen idag heller så blir ett kvälls inlägg idag också efter en wunderbar dag! Började dagen med att åka till Ingatorp vid halv tio med Mamma och Elvira. Kom fram ungefär vid tio precis när backen öppnade så det blev ju perfa. Gick till skiduthyrningen direkt och hyrde en snowboard till mig och FYYYYYYYYYYY så kul det är, hade ju glömt att jag ens kunde åka. Blev två rejäla vurpor men sånt man får räkna med. Åkte hem runt ett någon gång för då frös jag och Elvira så himla mycket om våra tår.. hihi.
Väl hemma så blev det att ta på sig mysiaste tröjan jag har och lägga mig i soffan och sova, va så himla trött. När jag vakande hade mamma gort kyckling fahitas och hur gott va det inte? mhhhhh! Runt sex åkte jag till John och vi spelade tv spel och jag va as gryyyyyyym! :>
Mamma hämtade mig där vid tio o sen dess har jag bara suttit här och ska väl snart lägga mig tänkte jag, men de är ia vad jag gjort idag (:


slänger in en bild på världens fulaste tjejer :>

i want it that way


Har inte riktigt haft tid för min lilla blogg idag, därför kör vi på ett kvälls inlägg tycker jag :> Började dagen med att åka längdkidor med mamma och vi ska inte ens prata om hur DÅLIGT det gick för mig. Trillade cirka 8 gånger och tillslut låg jag på mage med huvudet ner i snön och då tänkte jag att det här går fan inte så jag tog av mig skidorna och gick sista biten.. hahaha.
När jag kom hem från skid turen duschade jag och sen kom Andrea hit och vi snackade om massa onödiga saker efter som vi inte träffats på så länge så blev det rätt mycket. Vi kollade sen på orphan och på lekfilmer vi spelade in när vi va små och herre gud vad vi garvade.. blev även lite varma mackor och så (: riktigt trevligt! Imorgon ska jag till Ingatorp och åka snowboard, wihu :>


hittade även min älskade tröja igår i kalmar o här har ni den :>

MOT KALMAR



sitter just nu i soffan och väntar på Emmas mamma som ska hämta mig och skjutsa oss ner till stationen och där i från vidare till kalmar, nu sak vi shoppa! ojojoj. Hoppas först och främst att den där rosa tröjan från gina finns för den ska jag verkligen ha. Hoppas iallafall på en riktigt mysig dag hihi : )


slänger in denna bild igen för det är alltså denna rosa tröja jag vill ha och den svarta skulle inte heller va fel.. (:

Jag vill inte sakna dig men jag saknar dig ändå.


nu sitter jag här igen, farmor och janne åkte precis hem och de andra stannar över natten. Idag fick jag en thomas sabo berlock och ett rosa underställ som jag ska ha i sälen :> wihu.
Nu hade jag tänkt att lägga in lite bilder från de senaste dagarna eftersom de senaste inläggen varit väldigt ''bild lösa'' haha ; )




Sötaste ungen jag vet!


GALEN!









Här är när jag öppna paketet med gitarren, annledningen till det svarta över mitt ansikte är att jag tjöt..(a




Juldagen


sitter just nu i min nya pyjamas och kollar på ''bilar'' med Elvira, såååå bra! Hade en super bra julafton igår, så nöjd med alla klappar och gissa vad? Jo jag fick en gitarr!!! hihihi. Idag kommer mina kusiner från hultsfred och min farmor hit och så ska vi fira lite jul med dom idag (:


denna fining är nu ingen annans än minminmin!

God jul allesammans!


blir ett snabbt inlägg nu, började dagen att bli väckt vid sju av en desperat lillasyster som ville kolla om tomten ätit upp gröten som hon ställde ut till honom igår kväll och såklart var den uppäten och där låg tre paket, och där i va playstation move med en extra dosa och ett spel, wiie :> åkte sen till kyrkan och kollade julspelet och lyssnade när Matilda Lindström sjöng. Nu kom mormor så nu ska vi äta julmat, : D
GOD JUL PÅ ER!!


Dan före dopparedan


skönt att äntligen få sova ut tycker jag, känns som jag verkligen behöver detta lov. Duschade och fixade lite ramar imorse. Sen åkte jag ner till stan med Emma och kollade i affärer och tog en jul fika på 48an, super mysigt! Hittade även ett par jätte fina byxor på veromoda och en jätte fin tröja på cubus, men eftersom de är dagen innan julafton idag så får det vänta. Just nu sitter jag och överför alla bilder från datan till en exterhårdisk, det går inte fort med jag märker redan nu att datan inte är lika seg och det är ju ett täcken på att jag haft på tok för mycket bilder på den gamla hårdisken.. hihi.
23 December som sagt då och min kusin fyller ju faktiskt år idag, så GRATTIS till dig Robin! (:


22 December va det ja


sitter just nu ute på mitt rum och dunkar musik för mig själv, har spelat lite gitarr också. Imorgon är de dagen innan julafton, shiit va det har gått fort alltså o: Jag har önskat mig en egen gitarr i julklapp, vad har ni önskat er?: )
Nu ska jag snart stänga på en film och det blir orphan, men innan det ska jag värma mig några bullar.. hihi

Love the way you lie


kom just hem från skolan, idag har vi bara kollat film (sunes jul) och varit på julshow, vilket var väldigt skönt sista dagen. Fick även våra betyg och jag är INTE nöjd..faan! Så nu har jag bestämämt mig för att nästa år ska jag jobba röven av mig i skolan. Det ska vara mitt nyårs löfte. Inte nog med att jag är sur över betygen så måste jag städa mitt rum nu.. ååh! Detta är inte min dag, men nu har vi ju iallafall jullov.

pusss^

20 December 2010



sitter just nu och kollar morden i sandhamn med mamma och Jakob. Idag i skolan hade vi match mot lärarna och självklart vann vi elever. När jag kom hem skottade jag HELA garage infarten för att vara lite snäll mot mamma och pappa.. hihi. Sen somnade jag ett tag i soffan och vaknade 20 över sex och då hade jag 10 min på mig innan jag skulle iväg på träning.
Imorgon i skolan ska vi på bio och på onsdag är det bara julshow typ sen slutar vi och får ett super Jullov, guuuuuuuuuud vad jag längtar!!

puuussss

ouuupps


Va tydligen ingen beck film ikväll, så får bli någon annan film.. hahah (:

we're all in this together

denna helg har dte inte riktigt funnits tid till bloggen.. i fredags hade jag fest här hemma och så kom världens bästa, skit lyckat! (: sen i lördags spelade jag innebandy match, blev tyvärr förlust men det gör inget.. haha. Direkt efter matchen åkte vi vidare till högsby till farmor för att träffa släkten och fira farmor och äta julmat! :> super gott!! Idag var det kalas i Hultsfred hos Melvin som fyller fem, såå goo kille den där Melvin! :D Så det är vad min helg bestått av.

Nu sitter jag och kollar på High school musical med Elvira och har precis ätit flygande Jacob.. mhh så gott. Snart ska vi se beck också.

pussss

bögarnas fel

sitter hemma hos mig nu med bästa, :> vi har super trevligt.. men nu ska vo göra  något super mycket kul :D

pussss

When you call my name it's lika a little prayer

seg skoldag idag, efter skolan blev det stan med Monica och leta julklappar och fika (: riktigt mysigt! Nu sitter jag här och har precis ätit köttbullar och makaroner och känner hur trött jag är..puuh skolan tar död på mig. känns som de är rätt mycket denna vecka..

Tisadag- Biologi, G prov
Onsdag- Biologi, VG o MVG prov
Torsdag- Tyska redovisning, muntlig
Fredag- SO prov, Isalm

om det inte hade varit lucia i måndags hade detta varit en av mina värsta veckor..


här är en bild jag hittade från när jag dansade för något år sen, (:

pussss


H O U S E

sitter just nu i soffan med pappa och kollar House, sen blir de sängen.



Monicas tal till mig och Daniel

och jag kan inte sluta lyssna på det.. det berörde som bara den.


Tisdag, 14 December



Idag va jag inte lite trött när jag gick upp, kommer ju aldrig sova ifatt de timmar jag va vaken i söndags natt.. men det är det helt klart värt, för så kul va det länge sen jag hade!! Började dagen med biologi prov och efter det cyklade ag ner till ''fabriken'' som de kallas för att gå på ett klasstödjar möte tillsammans med ALs klasstödjare, fikade och lite sånt. Resten av dagen var riktigt seg men nu är jag iallafall hemma. Ska äta snart och sen plugga. Imorgon ska jag och Monica ner på stan efter skolan och ta en mysig fika och handla klart alla juklappar (: ♥


''när lärarna gått då dansar vi på borden'' haha

pussss


En stjärna lyser så klar



Här är filmen från lucian när jag sjunger, (:


Vimarskolans Lucia 2010

imorse vid ungeför 6 började vi göra oss iordning och locka håret och sådär och precis innan det berättade Isabell att jag blev Lucia (fast jag fick reda på det i fredags) redan då började jag blir nervös, men sen gick allt som på räls sången och allt.. ända tills Monica läser sitt tal som hon verkliigen skrivit personligt till mig och jag bara känner att tårarna inte går hålla inne.. GUD SÅ FIN DEN MÄNNISKAN ÄR! att man kan beröra så mycket med bara några ord. Fick även ett fint halsband. Just nu känner jag att jag vill vara Lucia igen o igen o igen.. men den chansen får man väl bara en gång i livet.. och jag är ÖVERLYCKLIG över att just ag fick den.






pusss


04:23



sitter mitt på golvet i korridoren nu och har kopplat in datan i Filles feta bas och högtalare så hela skolan lyssnar nu på Sean Banans jul låt (: ingen ska sova det ser vi till, om några timmar är de dags :>

LUSSEVAKA 2010



you name it.

TAGGA TAGGA TAGGA



sitter här nu och har precis duschat, mamma och pappa är i Västervik och handlar Julklappar så jag är just nu barnvakt. Ikväll är de lussevaka och det ska bli grymt!!!! På måndag morgon är lucia tåget.. hihihi!

pusss

lycklig tjej

lördag och jag vaknar halv tio? och jag kunde INTE somna om. Gick upp och gjorde en mysig frukost sen la jag mig i soffan och tittade på starstruck. Sen fixade jag mig lite och kollade hur jag ska göra med håret på måndag så nu vet jag det med, sen kom mamma hem och hade köpt fika så de blev en mysig lördags fika med familjen och efter det tog jag fram gitarren ett tag och nu har jag suttit här vid datan ett tag.
Ikväll ska jag vara med världens finaste vänner, wiie!

pussss

fredag fredag fredag



fredag och väldigt seg dag i skolan, men ändå en väldigt väldigt bra dag. hihi! Ikväll blir det idol mys med Emma o Emma (: Vet inte riktigt vem jag tror vinner faktiskt men båda lär ju bli kända.


Jay eller Minnah, vem tror du?

lucia lucia luciiiiiiiiiaaaaaaa



började morgonen i skolan med info om lussevakan och sen lucia övning och jag känner verkligen vad jag längtar till både lussevakan och själva lucia tåget. Men de ända som är lite B är att vi Lucia kandidater fick en dikt vi ska lära oss och eftersom vi inte får reda p å vem som blir lucia förens på natten mellan söndagen och måndagen så måste ju alla läsa på den, som tur va så är den inte så lång iallafall. (: Nu står mamma i köket och lagar lassange som snart är klar och efter de ska vi ner till Lindex och kika lite och sen har jag innebandy träning. Det är väl vad min dag består av (:

pusssss

varför funkar det inte?

har försökt i 100 år att få en header men jag lyckas inte?

Denna funkar inte som header tydligen.. åh!


vill ha vill ha vill ha vill ha!



Dom här två tröjorna önskar jag mig i julklapp, båda är från Gina Tricot och kostar 199:-

boom bang bang



pappa har precis gjort pankakor och nu sitter vi och kollar på julkalendern (:
själv tycker jag faktiskt den är rätt bra iår!

kort onsdag



kort dag i skolan idag och det gillar vi, nu sitter jag i soffan och myser med min lilla hund. Vid sju ska jag till Monte Carlo med fotbollen och äta lite gott, mh!
Om ni inte märkt det så har jag under kategorin LÄNKAR länkat några av mina kompisars bloggar som jag brukar läsa. (:

pusss

tankar och funderingar


jag har funderat på detta ett tag, varför har man traditoner för? När man haft samma tradition i 100år o sen helt plötsligt så ska man ändra på dom? Ni kanske inte är som jag, men jag hatar det över allt annat. Nu tänker jag på julen. Ska man inte se fram emot den? Om man ska det så har jag iallafall fått fel uppfattning nu.. för jag ser INTE fram emot julen ett dugg iallafall inte nu. Jul ska man väl dessutom fira på Julafton inte Juldagen, eller? Jag tycker det är jätte roligt att träffa min släkt och så båda dagarna men jag vill ha fira min jul som jag har gjort hela mitt liv, jag vill ha mina julklappar på julafton, jag vill träffa släkten på pappas sida på julafton också.. jag vill att det ska vara som vanligt. Jag vill ha en god jul och det kommer det säkert bli ändå.. men jag vill fira som vi alltid gjort.


standing where you left me



pluggat lite matte ikväll och just nu bakar mamma och Elvira pepparkakor för full rulle ute i köket, själv sitter jag i soffan och kollar på ''Operation Skönhet'' på feman, kan va bland det sjukaste jag sett.. usch.
På tal om lite annat så kom mamma hem med min jacka förut och jag är sååå nöjd, nu fattas bara sälen :>

pussss

ta mig dit jag vill vara, ge mig sommar!









skolan skolan skolan

har ea nu med Jens, men vi fick göra vad vi ville så typ hela klassen är i data salen och jag sitter här med..
<---- Emma Andersson och har super trevligt.

pusss från mig och min groda.

BOOOORING.

jesper o jesper suger :D

friskus

gick upp kvart över sex idag och kännde mig helt okej, Emma kom hit innan vi gick till skolan sen mötte vi Ståhle. Hade sen matte, svenska, so, tyska och no. Va även hos skolsköterskan idag för att kolla om hon kunde se vad det är för något, (eftersom jag varit förkyld sen 4 veckor tillbaka) det kunde hon inte men hon tog febern på mig, och tror ni jag hade feber? ja det hade jag och hon sa åt mig att gå hem.. o jag som va sjuk förra veckan o förrförra.. -.- Mamma har nu ringt sjukhuset och jag ska vara där kvart i 2 och nu hoppas jag verkligen dom ser vad det är för det här orkar jag inte med längre.

återkommer om sjukhus besöket senare. (:


miss you love

super bra kväll igår, idag har jag varit på dansuppvisning och den va grym, speciellt en dans :') gud så fin! Nu håller mamma på med maten och mormor är här, hoppas på något gott för jag är vrååååååååååål hungrig.

vad gör vi? - nu kör vi !

frödinge nu med världens bästa - Emma Andersson och Felix Olofsgård.. vilka dissare. nej nu ´kör vi..


pussss

EMMA ANDERSSON♥

Emma den körven kunde visst inte heller vara med ikväll, : (
but you know.......





pusssssssssssssssssss

Ain't no party like a frödinge party? hah

Nu åkte mamma, pappa och syskonen precis så nu är jag själv. Ska försöka få hit Emma nu men får se hur det går med de.. haha. Ikväll peppar vi för fest :> YEEEHAA! eller något (;

Lars Winnerbäck - Faller


jag märker inte längre vad som görs

vaknade för ett tag sen och gick upp och åt frukost, sen bäddade jag ner mig i mamma och pappas säng igen för pigg är jag inte. Men det kommer inte hindra mig från att dra iväg till Monica på äventyr ikväll. Ska få träffa alla mina bästa och dom har jag längtat efter :> fast Felix dissar ikväll... illa!
Just nu kollar jag kläder på H&M och Gina.. fick jag bestämma skulle jag klicka hem allt.

pusssssssss

good good night!

blev att gå ut och möta Emma, Monica och Alle och fixa en grej, sen gick Emma och jag till Teo. Där vi kollade på idol och cirkus möller med Teo, Ludwig, Victor, Joppa och Bohman :> trevligt! sen utmanade jag Victor på black ops.. måste medge att jag va rätt grym!

Nu ligger jag i min säng och kollar på tv och precis nu börjat Simosons, så nu ska jag kolla på det tills jag somnar :>

pussss

ut på nya äventyr nu

titta in igen senare om ni vill veta vart (:



U make me feel good.



Frågan är vad man ska göra ikväll, är ju fortfarande inte helt frisk så blir iallafall att vara hemma. Men imorgon ska jag äntligen få träffa min bästa :> wihu. Mamma undrade om vi skulle hyra någon film ikväll, så ska kanske åka o se om det finns någon bra.

pussss

gulligare får man ju leta efter, så fint!


Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.


inte alls dryga (:


jag saknar sommaren

sitter i soffan just nu och fryser om fötterna och kollar på bilder från i sommras, guuud vad jag saknar sommaren!!


bild från min konfirmation

sjuu u u uuk

vakande imorse av att mamma kommer ut på mitt rum och är värsta upprörd, uppfattade inte först vad hon menade men sen märkte jag. Värmen på mitt rum hade typ gått sönder i natt så mitt rum va iskallt och jag va iskall. Inte konstigt man är sjuk -.- fick iallafall gå direkt och lägga mig i mammas säng och där var det varmt och skönt (:


mys i mitt rum

ligger just nu i min säng med datan och kollar på tv, och det är väl förresten vad jag gjort hela dagen.. hehe.
Fårse om det blir någon skola imorgon, men till helgen måste jag iallafall vara frisk.



pussssss


1 december

24 dagar kvar till julafton, hihi! Men skönt att vakna imorse med världens värk i halsen.. inte kul eftersom jag va sjuk hela förrförra veckan. Men försöker kurera mig så gott jag kan för jag tänker inte sitta hemma o va sjuk den här veckan med.
Men nu ska jag gå och släppa ut Elsa.

pusssss