måndag igen

måndag igen nu och ny vecka. Jag har iallafall haft en kanon helg med mina bästa! <: Idag va de snö kaos när jag gick till skolan, vi drunknade typ men på hem vägen fick vi skjuts. Sen ja kom hem ha rjag bara legat i sängen med datan och inte gjort någonting, sköönt faktiskt. Nu ska jag gå och byta om för om en halv timma ska jag och träna.


ska förövrigt få en ny skid jacka, fin va? :)

*

Tycker att gårdagen blev lyckad trots vädret, (: lyckades på något vänster bränna mig med locktången på armen och halsen.. fint. Idag blev det en fika på stan med Emma, Emma och Emma, myysigt! oså kollade vi julklappar men hittade inga, bara en mössa och en bh till mig själv. hihi


det är inte speciellt skönt heller.

snöööstorm!!

det är snöstorm ute o har varit i typ 2 dagar, blir lite tråkiga inlägg nu men har inte tid för bloggen idag. Men imorgon är det fredag och då blir de filmkväll med bästa! (:

hej mitt vinterland

guuuuuud va de snöar ute o: började iallafall dagen med att försova mig men jag hann. Nu är jag lite stressad för ska iväg på ett möte om sälen om 3min men kännde att ett inlägg va ett måste. Men nu ska jag kila.

pussssssss'

plugga plugga plugga

ikväll har jag pluggat ihjäl mig till so provet, men nu ska jag sova : )

jul stämning

riktigt dryg dag i skolan idag, 100min slöjd i slutet.. döööööör! Kom iallafall hem nyss och upptäckte en pepparkaksdeg i kylskåpet såå nu suger inte min dag lika mycket. Nu har mamma lagat mat och de blir vad jag önskat så bäst jag går och äter. Sen ska jag plugga och efter de träna innebandy (:

pusssssss'

let me take you there

Idag skulle VIBK visa upp sina ungdomar i idrottshallen, kunde varit bättre planerat.. haha. Efter de var det A-lags match och då mötte jag och Emma upp John och Victor så kollade vi med dom. Vimmerby förlorade, fast det va en bra match tycker jag (: Nu sitter jag här och gör inte alls för mycket, borde plugga so men nej.. hehe.


hahhaha såhär kul har jag (:


pusssssssss'


i didn't mean to fall in love, but i did.

jaha efter att ha suttit vid datan hela kvällen och kollat samma inlägg på fb typ 1000 gånger börjar jag tröttna nu. Ska försöka få en film till en cd så jag kan kolla den när jag lägger mig. Juste.. pappa köpte en ny säng till mig förut också en stooooor, men är den monterad? nej. Men hoppas den blir de snart haha.

pusssss'


Kom änglar

oja jag hör själv att när jag sjunger staaaaaaaaaaaaaans i sista versen låter de inte alls bra, men eftersom jag va så förkyld som jag var så va de så att förkylningen tog över lite där.. hahaha.


rolig lördag, verkligen

ställde klockan på kvart i sju imorse för skulle upp då eftersom vi skulle till värnamo med laget, men mina öron värkte som jag vet inte vad så det blev att vara hemma ist. Så har luggit i soffan hela dagen idag. Upptäclte även att filmen från showen är på youtube nu så kommer väl lägg upp den här sen..


pusssss'


godnatt

nu säger jag godnatt för imorgon ska jag upp kvart i sju och åka iväg till värnamo med mitt innebandy lag.
godnatt

pusssss'

höstshow

Här är iallafall en bild från showen, mer kommer.. men inte idag.


Willehlm och Alexander

min blogg är jätte rolig nu, jag vet.... ehh

som säkert alla märkt ser min blogg inte ut som vanligt men jag har bytt design och inte orkat fixa någonting utvändigt än, bara massa fix som inte ni ser haha. Men det ska bli ändring.


down down down

idag blev det en tidig morgon för vaknade av att mitt öra värkte som tusan så gick upp tidigt för o knarka tabletter och locka håret och lite så hann jag ju också :) sen när jag kom till skolan var det ju show på morgonen och det gick sådär tycker jag för jag är så himla förkyld. Efter de hade vi bara no sen svenska och efter det slutade vi :D  röstade även på lucia kandidater idag och några gjorde det igår. I A blev det Jennifer och Ebba, i B blev det jag och sen är inte den andra klar än och i C blev det Mikaela o den andra är inte klar i den klassen heller och i D har dom inte röstat än tror jag :)
kommer nog lite bilder från showen senare,


pusssss'


time to sleep

efter en lång kväll i idrottshallen med förberedelser inför showen imorgon är både jag och min hals trötta, så nu blir det att vila rösten tills imorgon sen är det bara hoppas att allt går vägen. Kommer komma en video här om allt går som de ska :)
nu säger vi godnatt.

Vill även hälsa KRYA PÅ DIG till min faster♥

pussss josefine.

sjuk

jag är fortfarande sjuk, men ikväll ska jag iallafall på genrepet som är till showen imorgon. För jag måste se om det funkar med min förkylning om inte får jag skippa det.. -.- men får hoppas på det bästa.
Idag har jag än så länge bara luggit och soffan och skrivit på min krönika som faktiskt går bra.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen.

pusss

nytt

orkade inte ha kvar mitt gamla, så ska fixa det här nya, men inte nu.

puss

måste visst svara på fler frågor

vad har du för BH storlek? och vad brukar du använda för trosor?- bh storlek varför är det intressant att veta? och vad för trosor? Jag har massa olika trosor.


tycker inte du att det är pinsamt att gå upp gymnasiefesten, du går ju inte på gymnasiet!-
Antar att du som skrev denna fråga inte va på förra gymnasiefesten? och om det lättar för dig så ska jag inte in på Harrys.


aa, varför ska du gå ens?-
uuuh en följd fråga.. för att typ alla ska dit, varför skulle då JAG sitta hemma? 


kan du inte lägga ut mer bilder på dej, så man får se hur du ser ut ?-
Jo det kan jag göra.


251 unika besökare

glad jag blir :D

min mamma är bäst!

idag börjar dagen med att Elvira står i 5 minuter och säger att jag ska fixa hennes hår när jag inte ens gått upp o: sen cyklade jag till skolan och hur kan jag redan vara skoltrött? herre gud.
Efterskolan cyklade jag hem och satte mig i soffan och sen vid sex skulle vi fotas med innebandyn.. bra fotograf? NEJ! sämsta någonsin : o
Efter det åkte jag till största tönten någonsin.. :) och när jag kom hem hade min mamma gjort lussekatter!



pussssss'


Svar på dagens frågor

ska nu börja svara på några frågor :)

va ska du köra på höstshowen?- jag ska sjunga kom änglar och Göran ska spela gitarr till.

tycker du att din blogg ens är bra?- jag kan inte säga att jag tycker den är ''bra'' jag gör det för jag tycker det är kul och dom som tycker om det läser.

Kan inte du lägga ut nakenbilder på dig själv som man kan kika på?- nej det kan jag inte, är det sånt du vill se är du inne på fel blogg ;)

Har du träningsverk i hela kroppen?- nej Isac inte idag och du fuskar och ljuger :)

saknar du anton?- dum fråga om jag ska vara ärlig, vi var tillsammans i över ett år sen fanns en anledning till varför det tog slut och det var jag som valde och lämna allt. Men det är klart jag saknar honom.


visst är rödtottar fula ?- haha skönaste frågan,  jag vet vem denna fråga är ifrån och den personen som skrivit denna syftar på en viss person som är ''rödtott'' och den personen är ful av vissa anldeningar annars tycker jag inte dom är fula :)


Varför gjorde du & anton slut egentligen? "/ ni passade ju så bra ihop!- för jag hade inte samma kännslor för honom nu som då och lite annat som faktiskt inte angår någon annan än han och mig.

Aah varför gjode vi slut egentligen?- Anton, du om någon vet varför..

hmm, svårt ju (a) men typ.. varför började du fotografera? och ska du på nästa gymnasiefest?- Jag började fotografera för jag tyckte det verkade spännande så önskade jag mig en systemkamera i julklapp så fick jag det och då bara började det. JAAAA jag ska på nästa gymnasiefest :D

varför slog du anton på rookie?- missuppfattning

det va dom frågorna men fortsätt gärna ställ frågor så svarar jag mer imorgon.

pussss


fråga fråga fråga



fråga så mycket ni bara orkar, svarar på ALLA


pappas dag idag

gick upp vid nio idag för att ''fira'' pappa på fars dag. Efter de åkte jag iväg på match till Stockaryd och vi gjorde årets bästa match men resultatet blev 3-1 till dom. Nu sitter jag i soffan och kollar på bonde söker fru, hahah.
Imorgon är de skola igen,har ju inte varit där på 2 veckor så de ska bli lite kul och träffa alla igen faktiskt.
Snart ska jag kolla på ensam mamma söker också :>

pussssss'


MIN KAMERA ÄR TILLBAKA !!


a lonley september

gårdagen var skiit bra tycker jag, först hos John med världens bästa vänner ♥ men sen skulle vi där ifrån till någon lokal fest med som inte va skit lyckad, blev utslängd ungefär 5 gånger och sen inbjudna igen. Men på vägen från John till lokalen va inget och klaga på iaf, men runt två gick jag och Monica hem till mig o sooooov :)

Idag åkte vi till hultsfred runt 12 för och kolla på min söting kusin som hade gymnastik tävling, jätte duktig va hon :) Nu ska jag gå och göra ingenting, skit rolig lördag (Y

pussss'


tur vi är söta Emma, :D


ppppppparty.

sitter i soffan nu efter att jag precis kommit hem från mormor, fikade och lite mysigt där (: idag på praon hade jag då hela klassen själv och det gick faktiskt braa. Men nu är jag riktigt trött så ska vila lite tänkte jag.
Vid fem ska jag bort till Emma och fixa mig lite med henne, ellen och monica sen ska vi ner till Shalom och äta, har inte varit där än sen dom gjorde om men har gått förbi och det är ju skit fint!!
iallafall, efter vi ätit ska vi vidare till John och där blir det feest. (y

pussss'


^v^v^ look after you.



från och med du

skön dag idag, inte gjort allt för mycket på praon heller. Gick till frissören direkt när jag slutat och slingade och klippte håret och jag är rätt nöjd (: Ikväll har jag bara luggit soffan och tagit hand om min förkylning.. det behövdes!
Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag ha klassen helt själv och då behövs tålamod och då kan man inte va trött.
så nu säger Josefine godnatt (:

pussssss'


ni får en fin cam bild på världens sköööönaste tröja!

365 dagar

1 år

idag var det ett år sen min farfar gick bort. Kan nästan inte förstå att det  är sant, det var verkligen inte din tur, du hade så mycket kvar.
Jag saknar och tänker på dig varje dag.
du finns alltid med mig älskade farfar ♥

sagoland

''En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm''


9 Novermber

det va inte igår, har ju hunnit varit i London o haft höstlov och allt sen jag bloggade sist så kände aatt det va på tiden ;)
Har inte speciellt mycket och skriva om men jag har ingen kamera för den har gårr sönder.. så kommer inte komma så mkt bilder nu på ett tag iaf :)

Just nu ligger jag i mamma och pappas säng och lyssnar på musik och myser med min hund. Snart ska jag spela lite gitarr :)

pussss '