The Script ♥

Älskar älskar älskar the script, världens bästa.
Fy vad jag tycker om dom.




Grattis mamma ♥

idag fyller min kära mamma år, största grattiset någonsin!
grattis grattis grattis!


Du är bäst mamma♥


~

Varje gång är som den första gång vi sågsäven om det är över nu.
Allting har förändrats men du finns kvar.


you gotta dance all night

peppar för fullt här hemma med skönt folk, ikväll kör vi hörrni! :>

mina favoriter♥


ny header

har fixat mig en ny header som ni ser, alltid lite kul med lite förändringar här :) Va ju somsagt på innebandy förut och mitt lag förlorade med 9-0 haha osch! Nu sitter jag här och håller på o skapa en feeet spellista på spotify, sååja.

hjärter dams sista sång

otroligt skönt att få sova ut idag. Har precis duschat nu och ska snart göra mig iordning och sen träffa Emma och Emma och fixa lite saker sen ska jag o Emma upp till hallen för vårat lag har match. Har lagt in lite bilder från min lilla samsung kamera på datan (bildrna från systemkameran kommer en annan dag) så tänkte lägga upp några här :)



äääntligen hemma

efter en 8 timmars lång bussresa.
Men såhär kul var de länge sen jag hade, kommer lägga upp bilder en annan dag så ska ni allt fåse :) Nu längtar jag mest efter att få slänga mig i min egna säng och sova hur länge som helst. På lördag är det någonting på chaplins så ska va lite folk här innan sen dit o kolla om de är något att ha, men som det ser ut nu ser det as bra ut. Men nu ropar sängen, goooooodnatt.

dag 4 - skooooogs åkning

idag tog vi lite sovmorgon typ en timme extra, faktiskt rätt skönt ändå. Åt frukost och sen gav vi oss ut i backarna. Jag, Emma och Monica körde lite skogsåk idag.. HAHAHA kissade nästan på oss några gånger vi är så j*vla usla när det gäller off-pist, men kul har vi iallafall :) Efter att vi frusit huvudet av oss gick vi in på McDonalds och åt lunch och fikade och gissa vem vi träffade.. jo JAY SMITH. Visste inte att det va han först så för o va på den säkra sidan började vi sjunga ''when you call my name its like a little prayer'' o han sjöng med HAHAHA ;) vi smygfotade han lite oxå.
Nu sitter vi i stugan och drygar, ska inte åka mer idag så fårse vad vi gör sen :)
Timmy är jätte cool. :D :D :D :D :D

dag 3 kväll

åkt skidor hela dagen idag, när vi kom in gick vi o la oss o sov i några timmar. Emma, Monica, Jag och Hampus står för maten idag och det blir hamburgare och pommes.. mhh ;) Hampus står just nu och steker hamburgarna, 40 stycken. Anton Proos sitter och sjunger '' så komigen, så komigen, såkomigen nu hampus wulff, jag är jätte jätte hungrig, så komigen nu hampus wulff'' haha!


vår fina dukning

Hampus, Emma och Janne :)

dag 3 förmiddag

Sitter i värmestugan uppe på toppen och dricker varmchoklad med emma o Monica. Idag är de kallare än igår -20 fast idag lyser iaf solen :) snart ska vi ut och göra backarna osäkra igen o kanske skaffa oss en snygg bränna i ansiktet, heh. Hade bra, för de har vi!:)

dag 2

dag två halvt avklarad och det har varit as bra!:) har både åkt skidor och snowboard idag men imorgon blir dte bara skidor. Åkte till halv två idag sen orkade jag inte mer. Runt halv sju åkte några av oss till experium och badade, as kul! :)
Saknar faktiskt mamma,pappa, jakob, elvira och elsa lite, buhu. Nu ska vi snart sova så vi orkar morgondagen också. guuuudnatt

framme i.. SÄLEN!

äntligen framme i sälen, ingen skidåkning ikväll men imorgon är det bare o köre vetni ;) Vi har tagit massa fina bilder nu som jag ska lägga upp så mamma, pappa, Emma och John kan följa oss.. mohaha. Snart ska vi se solsidan för de får vi inte missa.






crayyyzyy gööörls (and boys) höhöhöö

mot sälen

Nu har vi precis lämnat Vimmerby o nu väntar en lååång bussresa till SÄLEN!!:D

tillbaka..

har inte bloggat på några dagar men har inte orkat eller haft något intressant och skriva.. inte för jag har de nu men jag orkar iallafall nu :) Nu har jag precis kommit hem från något lan i sveasalen haha as kul verkligen ;) Sitter och kollar på tv och dricker cola just nu vilket är bland de bästa som finns haha.. nej. Ska strax lägga mig tänkte jag för imorgon ska jag upp tidigt och åka till västervik med mamma o shoppa lite, va 100 år sen sist.
På söndag  jag till sälen och jag ska blogga där uppifrån med så kolla gärna in här under lovet med.


slänger in en bild bara för att.

nervös, ångest och allt va det heter

haha rubruken talar för sig själv, ska nämnligen få reda på denna vecka om jag får komma på intervju till ALV. Några har redan fått besked och några har inte och jag är en av dom som inte har fått. Kollar mailen ungefär 86 gånger i kvarten :o Men ni lär ju märka här när jag fått svar.
Skolan idag va som vanligt seg o tråkig, hade håla från 20 över 12 till halv tre. När jag kom hem gjorde åt jag sen va det dans. Mer har inte hänt, roligt inlägg ;)
haha godnatt :)

innebääändy

var på innebandy med Emma och Emma förut och VIBK vann tillslut, såå bra! :) När jag kom hem tog jag en dusch och nu sitter jag i soffan och väntar på att solsidan ska börja. Å de blir väl min kvälls underhållning antar jag :)


13 februari

7 dagar kvar till sälen, 19 dagar kvar tills min födelsedag och typ en månad till London!

Super trevlig dag i Norrköping igår med släkten man träffar allt föt sällan! När jag kom hem gick jag till Emma o va med Emma x2, John, Fille, Dana och sen kom Alle. Gjorde väl inte allt för mycket men kul hade vi (: Idag har jag bara gått och slöat hela dagen, men vid fyra blir det innebandy med Emma o Emma.
Nu ska jag spela gitarr sen borde jag nog gå ut med Elsa eller något, är ju as fint väder ute :) 


norrköping nästa

Blev en trevlig kväll igår hos Oskar med Emma, Dana, Alle, John, Fille och Oskar :) Nu har jag precis duschat och ätit frukost och ska snart göra mig iordning och sen åka till Norrköping på kalas hos min kusinvitamin som fyllt 4.
Kommer vi hem skapligt ikväll ska jag hitta på något med min fru Emma igen men de är sånt som märks :)
Nu ska jag kila, ha en bra dag!


äntligen fredag, awsome!

blev en kort dag i skolan idag, slutade redan innen lunchen (: gött! nu har jag precis ätit här hemma och sitter nu i soffan och myser med Elsa och stör mig på det hemska vädret!! USCH JAG VILL INTE HA SNÖ! Just precis när det mesta försvunnit och när asfalten kommit fram och man verkligen hade vår kännsla så kommer det IGEN.. blir galen -.-


bild sen april 2010, ge mig vår o sommar NU!


du var ballt utan B nu är du kingen utan K

är helt slut efter denna vecka, har verkligen tagit död på mig!! Orkar inte med skolan imorgon, men antar att jag måste. Blir störd bara jag tänker på skolan nu.. BUHUUU!!!!

juste ja

igår var jag och mamma på stan, jag skulle visa ett par jeans jag önskar mig i födelsedags present. Gick även en sväng till Intersport. o har jag inte världens bästa mamma som köper ett par skinn converse till mig? jo det har jag! :)










Mina nya snyggingar :)
<---


bullar och mjölk

bloggade inget igår, men hade inte tid.(: var på hockey med Emma o Emma och tyvärr förlorade vimmerby.
Idag iallafall så började vi dagen med nationellt prov i svenska skriv delen, fick 3 timmar på oss och skriva ett brev, krönika och repotage eller va de nu var. Jag skrev en krönika iaf. Efter det hade vi håla till halv två o sen hade jag tyska sen slutade vi. Så det blev än lugn dag ändå. Ikväll ska jag träna innebandy och mer än de händer nog inte :)
Kan ju bara slänga in en rad om att det bara är 10 dagar kvar till sälen nu..jiiihu!!


one step at time

Slänger upp en bild på kläderna ja dansade i, o bild nr 2 så ser ni ju dom bruna slingorna med lite bättre än på förra bilden :)

Hemma från dansen nu, guuuuuuud vad jag älskar att dansa (även att jag inte är så bra) men de är så underbart (a) Nu ska jag duscha, kolla tv, käka en apelsin och sen sova. Imorgon har vi inga NP vilket är skönt, så blir en vanlig och kort onsdag (Y) på kvällen blir det även hockey med Emma.
Ja, men det var väl allt från mig idag, gooodnatt på er :)


skulle inte tacka nej till ett låååång sommarlov nu


en sommarbild får sommarstugan!


It's amazing how you can speak right to my heart

skola idag och imorse började vi med nationella prov i svenska. Gick bättre än  förväntat tycker jag. Något mer intressant hände inte i skolan. Nu sitter jag och lyssnar på länsfinalen i ''vi i femman'' vimsarkolan mot västervik. Hoppas vimarskolan vinner för de har ju tagit så långt nu.
Ska strax äta och sen ska jag och Emma cykla upp till hallen och dansa :D


måååååntag

har inget speciellt roligt att skriva om nu, har rätt mycket med skolan.. 2 np denna vecka. Det första imorgon, läsförståelse. Hoppas verkligen det går bra :o Ikväll har jag varit och tränat innebandy, skönt att vara igång igen tycker jag!
Men nu ska jag nog gå och lägga mig för vill ju inte misslyckas med mitt np imorgon på grund av trötthet.. så godnatt :)

mitt inom en snar framtid











De här snyggingarna tänker jag klicka hem, inte alls dyra men snygga. Den understa är även lite annorlunda som ni ser, det gillar jag! :)

 


Grattis till världens finaste lilla tjej!


gratti grattis grattis till sötisen som fyller 4år!


går blev det en hemma kväll hos mig med Emma och Emma, satt mest och snackade om allt mellan himmel och jord och sånt där. De gick runt tolv för alla höll på att dö av trötthet. Idag vaknade jjag runt tolv, gick upp åt frukost, pluggade, tv, fikade, sov i soffan, tv, åt, spelade gitarr och nu sitter jag här och har fortfarande min pyjamas på mig. Ska snart plugga lite mer no eftersom jag har prov imorgon vilket suger.. buhu!
Men ikväll är det iallafall solsidan och det förgyller min dag!



aaaattchoo

sitter i soffan och nyser (tänkte att du kanske ville veta det Dana). Blev nattinnebandyn igår och det va inge vidare o kolla på men med störda vänner va det kul. Ikväll ska jag leka med Emma, fårse vad vi hittar på :)

JAG.VILL.HA


freeeedag, jiiihu!

ääääääääntligen helg, skolan gick fort idag för slutade kvart över ett för vi flyttade fram svenskan. Efter skolan fick vi leta cykel för någon SNOTT Emmas.. idioti. När jag kom hem sov jag några timmar i soffan sen åt jag jätte god mat. Ikväll blir det att kolla nattinnebandy med fina vänner :)


Nu kör vi på en länkning här va..

tycker det är så roligt med så många killar som börjar blogga, så här är en länk till Filip för jag stalkar honom :D
http://slapshot.myshowroom.se/

can you even look me in the eye, and tell my why?


I will be better when I'm older

Har precis ätit, ska plugga vidare strax. Idag var det skola som vanligt, men bilden va inställd så hade en jätte lång håla. Då drog jag, Emma och Emma ner till stan och kikade lite och åt på stan iställer för i skolan. Lämnade in min mobil så dom kunde uppdatera den så nu är den 100 gånger så snabb som innan.. ME LIKE! :D
I skolan valde vi även tryck på våra avslutningströjan :) kommer bli skit bra!! Men nu ska jag plugga vidare sen upp till idrottshallen o kolla på träning.. he he kul.


och eftersom jag har världens snällaste mamma så fick jag denna tröja när jag kom hem från skolan, för mamma varit i västervik idag.. hihi :>
sämst bild, men tröjan syns ju och de va ju den ja ville visa ;)


han har bajs på hakan!!

hahah kom precis hem fårån hockeyn, riktigt rolig match. Vimmerby vann.
Nu ska jag sova, godnatt :)

shoreline

sitter här nu och gör inte speciellt mycket och har inte gjort mycket överhuvudtaget idag förutom skolan då. När jag kom hem gick jag ut med Elsa och det slutade med att jag gick hem igen för jag drattade i när hon började springa som en dåre.. he he. ;) Nu ska jag snart på hockey med Emma och Emma, alltid trevligt!


Jag vet inte varför men jag får sånna sommarkännslor av denna bild. Den är tagen i grebbestad i sommras när jag satt på berget och lyssnade när Melissa Horn stog på scen och sjöng.. MHH!!


gymnasieval

ja rubriken får mig att få ångest. Hur ska jag kunna välja nu vad jag vill jobba med när jag blir vuxen? åhååå så jobbigt! Jag funderar på Handelsprogramet men vet verkligen inte, men har en månad kvar på mig att fundera. H J Ä L P! :o
Dansen ikväll var iallafall skit kul,  :D

hard work work

sitter i skolan nu, har precis blivit klar med min hemkunskaps uppgift. Har skrivit om det Grekiska köket.. kul. Har några lektioner kvar sen ska jag hem o äta och sen ikväll ska jag dansa :)) wiie