put your hands in the sky

hallå hörrni, jag TROR jag bestämt mig nu för att det blir att gå över till www.devote.se ändå, förhar fixat den lite nu så blev nöjdare idag så vill ni fortsätta läsa min blogg, läs där :) men skulle jag ångra mig så säger jag till men ni lär ju märka det isåfall. Hoppas ni forstsätter läsa min blogg.
PUSS!
http://josefineeeks.devote.se/
http://josefineeeks.devote.se/
http://josefineeeks.devote.se/


Jag skojade bara

Jag skojade jag byter inte alls blogg än, så fortsätt läs denna!:)

nu blogg - läs!

har bytt blogg för att kunna blogga bättre från mobilen :) så läs gärna den ist :)
http://josefineeeks.devote.se/
http://josefineeeks.devote.se/
http://josefineeeks.devote.se/
http://josefineeeks.devote.se/

feel like weeho

hejsan hejsan. inte bloggat på ett tag men har inte någin anledning till varför jag inte gjort det, typ inte orkat. Igår  hade vi innebandy ''träff'' här hos mig så vi va nästan alla i hela laget här och så beställde vi pizza och snackade och skrattade en massa och hade riktigt trevligt!:) LIte senare på kvällen kom några kompisar hit och det va trevligt det också =)
Idag har hela min familj åkt till stugan och stannar några dagar och självklart jobbar jag så jag kan inte följa med, kul. Men förmodligen kommer emma hit ikv och sover hos mig så ja slipper vara själv :)worki worki

började jobba vid två idag, vid tre kom emma och gjorde mig sällskap hela dagen. sååå snäll! När jag kom hem gick jag faktiskt ut o fotade lite vilket va as länge sen jag gjorde :o inga bra resultat men åh så kul. Nu ligger jag i mamma och pappas säng och redigerar lite lustiga bilder bara för att.
Imorgon slutar jag vid två och direkt när jag slutat åker jag, mamma och elvis till mina kusiner i kaggebo och skäppssgården, ska bli himla mysigt! :)


första bilden men kommer nog flera :)


från och med du


skadevi cup 2011

är nu hemma från skövde, har varit as roliga dagar men inga vinster för vår del men jäkla bra matcher ändå. Men tycler de är skönt att komma hem nu o få sova i sin egen säng o inte på en ful luftmadrass. Veckan som kommer ska jag jobba varje dag... Nu ska jag snart äta grillat, nice.