drömmar vill vi ha -verklighet får vi.

Blev en sovmorgon till kvart i tio idag, slutade vid tolv så skoldagen var helt okej. Åkte ner till stan efter skolan och åt glass och köpte en kjol med Emma :) Det är ju sjuuuuukt underbart väder ute! Ikväll blir det fotbollsträning mer händer nog inte.


¨såhär såg våra sjukt goda glassar ut!:D
(tattade bilden från Emmas FB)


det värsta är att du vet sanningen så väl.

Måndag igen och den va ungeför lika sämst som alla måndagar. Men min mobil har fått något flipp. Jag började ladda den när jag kom hem från skolan (runt 3) och nu fyra timmar senare tar jag ur laddaren och då varnar den för att det bara är 4% batteri eller MINDRE kavr..... haallå jag har laddat i 4 tiimmar -.- sämst.
Har även varit och klippt gräset hos mormor och tjänat en slant, aldrig fel det  :)

mors-dag

Idag är de mors-dag och då vill jag passa på att säga att jag älskar min mamma mest av allt i världen och hon förtjänar det bästa. Hoppas du fick en bra dag! Puss

tiotusen meter över marken ser jag allt så klart

jag är trött, borde sova.
- går och lägger mig!


oskarshääääääämn

har spenderat hela denna dag i oskarshamn med mamma, Ylva och Melinda. Vi va på något där man fiick bli sminkad och fotad, var väldigt roligt! Men bilderna var väldigt väldigt dyra men vi köpte iaf två av ca 70 tagna bilder ;) hiho



o här är resultaten :)


give me your love.

ligger i soffan just nu och kollar på ''kvällen är din''. Helt slut efter att ha gått upp vid nio imorse hehe ;) Åkte till Linköping med mamma och Elvira för att kolla på min kusin som dansade student bal där. Måste säga att det var sjuuuuuuuukt maffigt till skillnad från vimmerbys.. 200 par som gjorde sjukt bra ifrån sig, åh så fint det var! Har inteorkat lägga in bilderna på datan än, men det kommer inom kort lovar jag ;)

freedag, uuuh!

tycker det är skönt att det är fredag idag och att vi är lediga. Ska ikväll fira Emma men planernaa för att vara i källängsparken ser inte så ljusa ut just nu.. så blir nog något annat trevligt :)


stockholm

hela dagen igår spenderades i stockholm med alla nior från vimar. Först gick vi på skansen vilket inte va någon höjdaare precis, men vi behövde bara va där i en timme typ :) Efter det tog vi spårvagnen till stan och fick gå där till klockan sex och sen skulle vi till dramaten och gå på ''romeo och julia'' teatern, den va faktiskt inte speciellt bra. Men nu dagens höjdpunjkter...
först och främst såg vi Måns Zelmerlöw, sen såg vi jeanpierre och sist men inte minst dessie :>
asbra dag!


tycker jag gör en ganska fin kanin-min här ;)
vi och DESSIE iaf :D


grattis grattis grattis

idag fyller världens bästaa körv år, :D






för jag vet att när du blir stor är du ändå min lillebror♥♥


freaking awsome

imorse när jag vaknade och upptäckte att vädret va helt jätte fint så bestämde jag mig för att dra med Emma o Emma till nossen så vi kunde steka loss lite och så blev det. Ingen av oss badade för de blåste. Men nu är jag iaf hemma och har precis skrivit klart min kompletering i bilden och ska snart börja öva på min svenska argumentation. Så resten av denna sööndag kommer bestå av det.

bild från nossen, söta cheyer ;)


studenbal och parad

denna dag har jag spenderat med min lilla mamma, först gick vi på balen i ishallen. Otroligt vilka vackra tjejer och stiliga killar. Sen åkte vi hem och åt och efter det sljutsade vi jakob och pappa på en grillfest. Efter det åkte mamma och jag ner till stan för att kolla på alla fina som gick paraden och ta några kort :)
Nu ska vi baka bullar och sen kolla på ''kvällen är din'' sen vi 23.00 ska vi på en dans föreställning nere på näs ''en natt i maj'', blir nog mysigt :)




några av bilderna jag tog (:

bättre och bättre dag för dag lalallaaa

fredag och det känns underbart! Inte många dagar kvar i skolan heller, wihu. Denna fredag kommer spenderas med fint folk, grilla och lite sen ner till stan för ikväll är det gymnasie fest (: tycker om sånna här dagar!


even if the sky is falling down

efter helgen som va vändes typ det mesta upp och ner och då känndes det som om allt jag ville skriva här skulle bli tråkiga saker men sen i söndags sket jag för det mesta i det. Men då hände det där med komentarerna från min blogg till en annan blogg (som det inte var jag som skrev) och komentaren på min blogg att jag blivit fet osv..hhm. Så tänkte bara säga en ända sak och det är att jag personligen tar åt mig som fan över sånadär komentarer och just  nu också. Min blogg är inte känd och jag är ju inte dum i huvudet så att jag inte skulle fatta att det är någon jag känner som komenterat det. Hur som helst, jag tycker ''ni'' som gör detta för att erat liv baseras på att se andras falla, kan dra åt h*lvete.
roligt inlägg,
pusss från tjockisen :>

omogna tönt jävlar

har en stark aning om vem/vilka det är som gjort detta. Komenterat bloggar med mitt namna. Så om fler än Monica fått komentarer från mitt namn så är det INTE jag.
fyfan så jävla omoget.


i mörkret inom dig finns vilsenhet.

var i skåne idag med mamma och Elvira. Hittade typ ingenting. När jag kom hem träffade jag Emma och nu sitter jag här och vet knappt vart jag ska ta vägen.

- Jag är så sjukt jävla besviken. Finns inte ord för hur jävla mycket allt bara faller när du gör såhär.
Jag blir mörkrädd.


baby don't you know, you bring me back to life?


I can feel it all down deep inside.



kom precis hem från skolan som inte var speciellt rockig idag. Men något som va bra var att erangörerna till ''frammis galan'' vill bjuda oss som uppträdde på middag som tack. Så nästa torsdag klockan två så blir det att åka till brygghuset och äta med dessa människor:> fint!


jättebra dag

har inte ett dugg att säga mer än att det här har varit min värtsa dag på väldigt länge. Hoppas definitivt på en bättre dag imorgon. Men tänker inte klaga mer nu. hejsvejs

'

spelar ingen roll om jag försöker och det gör ont.


rekord!

hihi va glad jag blir, 163 läsare idag. REKORD! forstätt läs :>

ännu ett alternativ

här är ett annat alternativ till avslutningsmiddag och kvällen på skolavslutningen. Hittar jag inget på lördag när vi åker till skåne så blir det nog den hära iallafall :)


den är rosa men snyns inte jätte väl på bilderna kanske :)

what a wonderful day

precis kommit, låg ute och solade och läste tidningar men så gick solen i moln,så ja gick in och då kom den fram igen -.- hehe. Ska plugga lite ikväll sen får jag se vad som händer. Men nu ska jag spela fifa med Jakob. INte mer och skriva just nu, hade bra! :)


en halvtaskig mobilbild på det.


underbara sommar



ursäktar dålig uppdatering

har inte bloggat senaste dagarna, men jag har inte heller gjort något speciellt så ínget att skriva om typ. :) Skolan idag va helt okej och fick även ett samtal från aby att jag fått sommarjobbet jag sökt om att jag fick det så det gjorde min dag! wohoo. Ska ner till ceos sen och träna fotboll så fårse om jag skriver ngt mer sen :)


min sommar kommer jag alltså spendera i ett ''jorgubbsstånd''. Kanske tröttnar jag då på jordgubbar efter en hel sommar.. haha :o


one moment in time

matchen igår gick inte alls som planerat, blev en fet förlust men sånt man får räkna med ibland. Kom hem runt tio o va trött som en gris. Idag har jag inte gjort så mycket, har träningsvärk efter igår hehe. Solade lite imorse men kom massa bin och humlor och jag är rädd för sånt så fick panik så gick in. Är barnvakt åt skruttungen idag så kommer inte göra någonting speciellt antar jag. Har inget mer och skriva nu, men skönt att vädret är tillbaka iallafall :> PUSS


ser ut som världens drygaste människa, fast det kanske jag är oxå :)


siktar mot vinst ikväll

Helt okej dag i skolan idag, sköna lektioner och så. Nu ska jag hjälpa mamma med maten, sen bär det av till Vetlanda för seriepremiären. Ikväll siktar vi mot vinst, juhuu!!

skön torsdag, underbar fredag imorgon

började dagen med NP i matte då, gick faktiskt bättre än vad jag trott de skulle göra. Efter NP't fick vi sluta så istället för att sluta 20 i fyra fick vi sluta vid klockan 10, woohoo! Men har knappt gjort någonting sen jag kom hem.. ätit, datan, spelat gitarr, tv och lekt med elsa.  Nu ska jag snart äta middag och efter det blir det att träffa Emma och Julia och cykla ner till ceos och träna fotboll. Imorgon har vi även seriepremiär i Österkorsberga, ser faktiskt fram emot det :)





i dina blåa ögon speglas jag

har precis varit ute på en promenad med mamma, Elvira och lilla Elsa i skogen. Nu sitter jag här och gör inte allt för mycket. Ska snart gå och lägga mig eller något. Imorgon väntar som sag np i matte och lång dag.. blööö.
kul inlägg hhähähähä.

wutte skrutte design

just nu ser min blogg ut som en hög med skit, men jag orkar inte fixa de nu. hehe

3 dagar i skolan och jag är redan trött på det!

började dagen med en föreläsning nere på gymnasiet om nätmobbing, var faktiskt väldigt bra måste jag säga :o åkte upp till skolan efter de och hade 10 min biologi och engelska 40 min, sen fick vi sluta för dagen :) Så blev en kort skoldag idag, gillas! Sitter nu i soffan (som vanligt) och är hur trött som helst. Lovade mig själv att inte somna när jag kom hem från skolan idag för då kommer jag aldrig kunna somna ikväll men just nu känns det rätt omöjligt att hålla ögonen öppna ens, fyy så trött jag är. Men måste nog sova lite för att kunna plugga lite matte eftersom vi har nationella prov i matte imorgon.. hmm! - kommer gå jätte bra. INTE
Antar att jag skippar innebandyn ikväll också för de hinner jag inte med, har en hemkunskaps uppgift som ska va inne vecka 20 och nu är det vecka 18 och jag är knappt klar med hälften..hehe så ska nog ta tag i det också, Måste även läsa på min argumentation och hur jag ska opponera på en annans argumentation.. jaa frågan är nu om jag hinnar med och sova en stund, ser inte ut som så.
- JAG ÄR SKOLTRÖTT!


tisdag, låååånga tisdag.

Lång dag i skolan, tråkiga lektioner. Nu sitter jag här och är hur trött som helst, skulle kunna sova i sju år känns det som. Dagen blir inte bätte för att det SNÖAR. HAAAALLÅ DE ÄR MAJ!? hm.. jaa känner inte att jag har något positivt att säga idag typ h3h3.
kul inlägg.

heellu, jag är tillbaka.

inte orkat blogga, hehe. Valborg i lördags och den kvällen spenderades med bästa tjejerna här och vig rillade och lite sånt, skit mysigt!:) Senare kom lite killar också, men efter ett tag drog vi ner till stan till en annan fest. Kvällen vart rätt lyckad tycker jag allt. I söndags skulle min bror köra cross tävling så ja hängde med och hejade på honom, och dukitg som han är så kom han trea båda tävlingarna :)

Idag började skolan, inte någon hitt precis -.- men nu bakar iallafall mamma blåbärsmuffins så får väl trösta äta några sånna :) hihi.



wutten bild, men från valborg iaf :)