Ridin' solo

hej, va ju ett tag sen nu men somsagt detta är ju inte min grej men gör det bara för att :) men imorgon åker jag iallafall till London :D
ska lägga ut bilder från de när jag kommer hem, hejdå!


I wanna boom bang bang

jag vet att jag suger på att uppdatera, :)
men idag har jag varit på stan med mamma, vi skulle köpa innebandy glasögon haha xd hittad eett par jätte fula o dom fick det bli, då kom jag på att jag visst behövde ett par skor också så köpte ett par röda :) nu har jag fixat mig lite o snart kommer släkten och ska fira Jakob och då får jag  även min nya innebandy klubba :D 
runt halv sex ska jag till Emma o Emma så ska vi fixa oss lite sen blir det feeeest :D

pussss'


toooodaay ^


Grattis världens finaste bror!


här har ni den


riktigt riktigt bra !

söndag igen



söndag igen, känner mig allmänt dryg. Jag har bloggat rätt dåligt nu ett tag, men har inte orkat. Jag har iallafall fått min mobil nu, o jag älskar den! :)
Igår var jag barnvakt o så sov Emma o Emma här, vi såg på en jätte bra film som jag verkligen rekomenderar, ( kan skirva i nästa inlägg vad den heter för jag kommer inte ihåg nu). Det var en jätte mysig kväll.. hih.
Idag har jag bara drygat och pluggat svenska, sen ska vi beställa kina mat o mysa bara familjen! o efter det ska jag på bio, ''i rymden finns inga känslor'' ska jag se, så vi får se hur den är.
Nu ska jag kila,

Pusssss'


jag ska börja om, jag vill.. men jag ska inte titta tillbaka.

den vackraste stunden i livet var den när du kom, o den jävligaste när jag valde att gå.
men du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta..


when there is nothing left to do

Jag vet att jag döljer en sanning, att  väntan inte leder någon stans, jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans..


shabalabala polarN

råkade visst somna i soffan ett tag, när jag vaknade gjorde jag kladdkaka, mh lite god den va! Nu sitter jag och kollar på idol med familjen :) När de är slut ska jag göra min tyska läxa. Sen ska jag ta fram gitarren ett tag.
Snart är det helg också, det gillar vi :>




här är två av mina första headers jag gjort, jag vill ändra för den jag har nu är fett ful..
pusss'


the smile on your face

let me know that you need me

har precis ätit lite, kollar nu lite på tv sen måste jag plugga fysik, svenska och tyska. Känns som det varit riktigt mycket denna vecka i skolan.. ajaj. På tal om annat så saknar jag sommarlovet mer än något annat just nu, jag vill åka utomlands eller något.
Ne nu ska jag börja med pluggandet.

pussss


HAH

tror ni jag fick min mobil idag som dom sa? NEJ det fick jag inte. Expert borde ta tummen ur röven o leva upp till sitt namn.


kom änglar

har varit ute o åkt på monicas vrålåk idag ;) kom hem för ett tag sen, åkte hem sen o gjorde hamburgare. Nu  sitter vi o spelar gitarr o sjunget. Ska snart fara t storebro! :D

pusss

Dance with somebody

hallå i stugan..
åkte till eksjö igår vid typ sex för att kolla på peterpan musikalen o jag kan säga att det var bland det bästa jag varit med om.. vilken känsla o tanken på hur mycket dom måste ha övat, säger bara att det var värt varenda krona och jag skulle kunna se den flera gånger om! det var verkligen något fantastiskt bra, skulle kunna sitta här i evigheter och skriva om hur bra den va. Så många barn som va med också, ja gud :) Kom hem runt 11 någon gång o då kom Anton hit och vi somnade typ direkt, eller ah jag gjorde de för jag va så himla trött.
Anton gick för ett tag sen, vi kollade Idol imorse, (reprisen från igår)  haha bagge ser ut som ett påskägg:) Nu ska jag gå o duscha o fixa mig lite. Sen kommer Monica och hämtar mig o så drar vi till storebro till Ellen, hoppas på en bra kväll :)

pussss'


wherever you will go

sitter o kollar på tv o äter glass nu, ringde expert förut för att fråga vilka färger dom får in på telefonen jag ska köpa o när jag frågar de säger han att den kommer inte hem förens slutet av nästa vecka.. tror ni jag blev arg? JA för igår sa han att den kommer imorgon åh -.- aja.. snart ska jag iallafall upp till idrottshallen o dansa, men missar idol :( men nu ska jag kolla vidare på programet :)

pussss'


september

jag o elin sjunger julsånger, vi är tröga :o

denna blir min på fredag !


söndag igen

jaha nu är det söndag igen, skola imorgon.. jag orkar inte!! Men igår blev det en toppen kväll, tillbringade kvällen ute i storebro hos Ellen, med henne, Emma, Kristin, Bea och Matilda :) vi bakade pizza o hade jätte mysigt! Åkte  hem runt tolv o gick o la mig när jag kom hem. Nu ska jag snart o släppa ut Emmas kisse och sen vara med Anton ((:

pussss

fööööööööörlust

har inget mer o säga. hejdå!

fredaga myys..fast nej.

kom hem från skolan för ett tag sen, har packat nu o ska snart äta flygande jakob, gud så gott! Sen vid fyra är det samling o då drar vi till jönköping o spelar match, kommer komma hem as sent.. kul fredag verkligen. men hoppas vi vinner.

pussss'

kan inte bestämma mig?



vilken tycker du?

22:03

just nu sitter jag och kolla tv, något humor program som jag inte tycker är speciellt roligt. Dansen va skit rolig, skönt o va igång igen :) nu ska jag snart gå o lägga mig.

godnatt

torsdag

kom nyss hem från skolan, sista lektionen hade vi musik, kan va det roligaste ämnet! Nu ska jag snart äte sen ikväll blir de daaaaans!! :D

pussss'

är du lycklig?

isåfall varför eller varför inte?


what you mean to me..

I want the world to see, what you mena to me..

tyska läxan va jätte lätt, nu har jag kollat på fångarna på fortet med syster. Men orkade inte se mer nu. Funderar på vad jag ska göra nu faktiskt. Ska kanske lägga mig? hum.. jag hade iaf tänkt lägga upp bilder på det jag fick i konfirmations present för jag kom på att jag bara lagt upp london resan :>


thomas sabo armbandet med berlock
okej jag orkar inte ladda upp dom andra bilderna nu.. :)

pussss'

look after you

ihi nu är jag så himla glad, har haft över 50 läsare idag o fått massa komentarer o det är så himla kul! Men nu ska jag snart gå o göra min tyska läxa som är tills imorgon.. o imorgon på morgonen ska vi springa 3.6 km, hej ag kommer faila. Förresten idag på idrotten körde vi tre steg o jag hoppade 7,60 M :D
nej nu ska jag kila, hoppas ni får en bra kväll!

pusss '


tooooooday



skjorta - bikbok
tights - H&M
skor - skopunkten

(råkade radera detta inlägg, här är samma igen )

sweetheart



kan ha världens sötaste syster!


1 september

började dagen med att försova mig, men jag hann ändå. Hade bara 4 lektioner idag sen slutade vi fem över två:) Sen har jag typ bara fotat o suttit vid datan, måste plugga känner jag. Imorgon börjar dansen igen, fy va djag längtar!! Pusss'